Schilderen in Stijl: Zuiver Oranje en Painting the Past Bundelen Krachten

Een tijdreis met Painting the Past

Laat ons je meenemen op een reis door de tijd met Painting the Past, een verfmerk met een rijke geschiedenis en een ongeëvenaarde stijl. Wij kondigen met trots onze samenwerking aan met dit authentieke verfmerk

De historie van Painting the Past

In 1998 ontdekten ze tijdens een bezoek aan Engeland een bijzondere verfproducent. Onder de indruk van de kwaliteit van de verf en de unieke, krijtachtige uitstraling, besloten ze dat deze verf een plek verdiende in woon- en decoratiewinkels. In het jaar 2000 introduceerden ze deze verf en een scala aan kleuren onder de merknaam Painting the Past. Vandaag de dag wordt deze verflijn met trots verkocht door meer dan 400 zorgvuldig geselecteerde dealers in heel Europa, waaronder Zuiver Oranje in Almelo.

Verf die de sfeer en romantiek van het verleden doet herleven

Painting the Past biedt een verflijn die de sfeer en romantiek van vervlogen tijden nieuw leven inblaast. De collectie omvat meer dan 100 prachtige kleuren, elk met liefde ontworpen in hun eigen atelier. Deze kleuren worden gepresenteerd op met de hand geschilderde kleurkaarten, die elk een unieke stijl, sfeer en beleving uitstralen.

De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van weleer, maar voldoen aan de moderne gebruikerseisen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, op waterbasis, met een zeer laag VOC-gehalte, milieuvriendelijk en duurzaam. De toevoeging van hoogwaardige pigmenten en krijt zorgt voor een authentieke en poedermatte uitstraling. De kleuren zijn een ode aan reizen naar Engeland en andere betoverende plaatsen, zoals kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen.

Authenticiteit en exclusieve kleuren

De unieke combinatie van het traditionele verfrecept en de exclusieve kleuren van Painting the Past maakt deze verflijn ongeëvenaard en bijna onmogelijk te kopiëren.

Bij Zuiver Oranje maken we graag gebruik van dit uitzonderlijke merk, samen met andere hoogwaardige merken, om jou te voorzien van kleur- en interieuradviezen. Bij ons kun je niet alleen kleurstalen en proefpotjes aanvragen, maar ook eenvoudig een bestelling plaatsen. Neem gerust contact met ons op via e-mail of maak een afspraak in onze interieurstudio.

Delen