Verlichting

Verlichting: sfeer en functionaliteit

De juiste verlichting maakt een wereld van verschil in hoe een ruimte aanvoelt. Fel plafondlicht maakt dat een kamer op een kille operatiekamer lijkt en zachte sfeerverlichting voelt aan als een romantisch restaurant. Waar zou jij het liefste wonen?

Verlichting beïnvloedt niet alleen de sfeer, maar ook de functionaliteit van een ruimte. Zoals het verschil tussen helder licht boven je werkblad in de keuken en het gedempte licht boven je eettafel.

De juiste lamp voor elke ruimte

Is er al een lichtpunt, maar heb je geen idee welke lamp daar het beste past? Wij helpen je daarbij en zien direct wat goed op die plek past en ook het juiste licht geeft. We denken graag met je mee. Voor ieder budget vinden we de juiste lamp voor de juiste plek.

Van een opvallende kroonluchter tot een speelse videlamp in de hal en van een fijne leeslamp naast je comfortabele stoel tot een moderne hanglamp boven de eettafel: bij Zuiver Oranje hebben we de juiste lamp.

Verlichting: trends en tips

Zuinige LED-verlichting: LED-lampen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ze bieden ook tal van mogelijkheden voor het creëren van verschillende sferen in je huis.

Slimme verlichting voor gemak: Met slimme verlichting kun je de verlichting in je huis eenvoudig aanpassen met je smartphone. Handig én stijlvol.

Mix en match stijlen:  Gebruik verschillende stijlen van verlichting in één ruimte. Een combinatie van hanglampen, vloerlampen en tafellampen kan wonderen verrichten.

Verlichting in een modelwoning of voor andere zakelijke projecten

Wij geloven dat goede verlichting de sleutel is tot een geweldige ruimte. We zijn geen vreemden van het betere werk als het gaat om het stylen van ruimtes, groot en klein. Ons team van vriendelijke experts houdt ervan om met projectontwikkelaars en aannemers samen te werken om projecten tot leven te brengen. Of het nu gaat om het opfleuren van grote zakelijke panden of het creëren van een knusse sfeer in woongebouwen, we hebben de juiste verlichtingsoplossingen voor elke klus

Kom langs..

Zien we je binnenkort in onze interieurstudio? Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak of bel ons op T 085-876 94 20. 

Portfolio