Contact

Welkom bij Zuiver Oranje, waar interieur onze passie is! Bij ons draait alles om het creëren van een unieke, persoonlijke sfeer in jouw huis of bedrijfsruimte.

We begrijpen dat veel mensen graag wat meer kleur en karakter aan hun omgeving willen toevoegen, maar soms terughoudend zijn als het gaat om wandbekleding, verf, en andere decoratieve elementen. Daarom hebben we onze prachtige interieurstudio geopend, speciaal voor jou. Hier kun je op afspraak terecht om inspiratie op te doen en samen met ons een geweldig plan te smeden, terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie.

In onze interieurstudio bieden we deskundig advies en verkopen we verf, vloeren, wandbekleding, behang, meubels, verlichting, gordijnen en vloerkleden.

Wat ons echt onderscheidt, is dat we van uitdagingen houden. We gaan graag een stap verder dan de traditionele interieurstylisten. Ons doel is om jouw eigenheid te weerspiegelen in het ontwerp, zodat je het gevoel hebt dat het jouw thuis of bedrijf is, en niet dat van de stylist.

We hebben het vermogen om naast advies voor de stoffering van je woning, bedrijfspand of modelwoning ook de uitvoering te realiseren of begeleiden samen met onze partners.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een adembenemend interieur? We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze studio! Je kunt het contactformulier invullen om een afspraak te maken of ons gewoon even bellen.

Tot snel!

Contactformulier
Sierkussens maken een interieur gezelliger en knusser

Heb je vragen of wil je een offerte? Of wil je afspreken om langs te komen? Vul je gegevens in of neem contact met ons op. 

Interieurstudio

(op afspraak)
Virulyweg 21-P
7602 RG Almelo

Postadres

Virulyweg 21-P
7602 RG Almelo
postbus vooraan de straat

Mail

info@zuiveroranje.nl

Telefoonnummer

085-8769420

KVK 74224670