Arte Samal, exclusieve wandbekleding van schelpen!

Exclusieve Wandbekleding

Bij ons houden we nooit op met het aangaan van nieuwe uitdagingen; wie ons kent, weet dat maar al te goed. Wanneer er een nieuw, bijzonder aanbod van wandbekleding opduikt, staan we altijd klaar om het in ons assortiment op te nemen. Onze meest recente ontdekking, de ‘Samal’ lijn van Arte Wallcoverings, heeft ons hart sneller doen kloppen vanwege onze opwinding over dit grensverleggende product!

Samal: Een Exotisch Geschenk uit de Filipijnen

Samal, een betoverend eiland in de Filipijnen, herbergt het kostbare Capiz-materiaal. Deze schelpen, lijkend op oesters, worden met zorg handmatig verzameld, gekleurd en vakkundig verwerkt in geometrische patronen. Capiz is een waar natuurwonder; elke schelp is uniek en onderscheidt zich door zijn eigen kleuren en texturen. Dit maakt het tot een exclusieve en kunstzinnige wandbekleding die we met trots aanbieden. Bovendien zorgen de schitterende kleurnuances, die variëren afhankelijk van de lichtinval, voor een voortdurend veranderend en verrassend effect in jouw ruimte.

Meesters in aanbrengen van Capiz Wandbekleding

Bij ons gaan we nog een stap verder door met deze unieke wandbekleding exclusieve en op maat gemaakte patronen op jouw muren te creëren. Ons toegewijde team staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Benieuwd naar de prijzen en de eindeloze mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent van harte welkom in onze interieurstudio, waar we graag samen met jou de mogelijkheden bespreken. Bel ons of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken.

Delen