Meubels

Meubels: van compleet nieuw tot opknappen

Stel je eens voor dat je je huis binnenloopt en alles voelt nieuw, fris en oh-zo-jij. Van bank tot salontafel tot eethoek: we hebben alles wat je hartje begeert. En als je denkt: “Past dit wel bij mij?” Dan is het antwoord ‘ja’ Omdat dat altijd ons uitgangspunt is.

Mix & Match: bestaande meubels + nieuw

Heb je meubels waar je geen afscheid van wilt nemen? Dat herkennen we! Dan combineren we die oude koffietafel of dat erfstuk met iets van nu. Een moderne stoel naast een vintage kast? Waarom niet? Het contrast kan soms voor de mooiste combinaties zorgen. En daar helpen we je graag bij! Zodra we een ruimte binnenlopen, zien we de mogelijkheden.

Een 2e leven: Je vertrouwde meubels, maar dan beter

Die bank die al jaren heerlijk zit en waar de hele familie op past, waarom zou je daar afscheid van nemen? Met de juiste stoffering en wat liefde kan hij weer jaren mee. Het voelt vertrouwd, maar ziet eruit als nieuw. Heb je al nagedacht over welke stof of kleur? De mogelijkheden zijn eindeloos! Kom eens kijken in onze showroom.

Meubels op maat

Misschien ben je op zoek naar dat ene unieke stuk dat je nergens kunt vinden. Wij laten voor onze klanten ook meubels op maat maken. Denk aan die luxe eethoek met een extra lange of brede tafel of die perfect passende hoekbank. Met maatwerk krijg je een interieur dat echt helemaal aansluit op jullie wensen, zonder concessies te moeten doen.

Soms heb je maar 1 ding nodig

En soms is het gewoon die ene stoel die je nodig hebt. Misschien om die lege hoek op te vullen of gewoon omdat je iets nieuws wilt. Groot budget, klein budget, maakt niet uit. Van een basic eetkamerstoel voor de inrichting van een modelwoning, tot een eethoek op maat voor in een luxe villa, bij Zuiver Oranje kan het allemaal.

Meubels voor ieder budget

Wat heb je nodig? Een totale make-over, een mix & match, een nieuw leven voor je oude meubels of een meubelstuk helemaal op maat? Bij ieder budget, voor iedere smaak en voor iedere wens, vinden wij de juiste meubels.

Ga mee meubels shoppen bij onze leveranciers

Veel partijen waarmee we samenwerken hebben een showroom in een inkoopcentrum. We werken heel graag samen met Nederlandse meubelmakers. Nadat we je wensen en smaak hebben afgestemd, weten we precies welke meubels bij jou en je interieur passen. We nemen je graag mee naar onze leveranciers waar we samen een selectie maken uit het nieuwste aanbod.

Kom langs..

Zien we je binnenkort in onze interieurstudio? Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak of bel ons op T 085-876 94 20

Portfolio