Kleuradvies

Zuiver Oranje is op de hoogte van de huidige trends op het gebied van kleurgebruik in een interieur. Met kleuren kun je sfeer creëren, emoties oproepen. Kleuren kunnen een interieur een rijke chique sfeer geven, maar ook een sobere rustige uitstraling.

Bij u op locatie of bij ons in onze inspiratieruimte kunnen we kijken welke kleuren passen binnen jouw interieur. Zuiver Oranje denkt graag mee! Samen komen we tot een mooi harmonieus geheel.

Wist je dat er opleidingen zijn speciaal gericht op kleurenleer? Wij hebben die gevolgd en blijven onze kennis vergroten.
Zo kan bijvoorbeeld de kleur rood de eetlust opwekken. Niet zo raar dus dat veel fastfoodketens de kleur rood in hun logo’s hebben verwerkt. Of dat er voor rode servetten wordt gekozen bij het dekken van een tafel.

Kleuren doen wat met je en wij kennen de filosofie er achter! Hoewel smaak een belangrijke factor is bij een kleurkeuze, spelen er dus meer factoren mee.

Zuiver Oranje gaat jou bewust maken van kleur in je leven! Weet jij bijvoorbeeld wat een ralkleur is? En belangrijker nog, weet jij welke kleur ral2004 is?

Portfolio