Kleuradvies

Hoe je met kleur je interieur naar een hoger niveau tilt 

Kleur brengt je interieur tot leven. Voor kleur in je interieur hoef je echt geen extravert of kleurrijk persoon te zijn. Maar het kiezen van de perfecte interieurkleur kan overweldigend zijn. Neutrale kleuren zijn safe, maar wat als je iets meer ‘jij’ wilt?

Maak je geen zorgen; wij adviseren je bij de juiste kleurencombinaties en laten je interieur stralen. Misschien wel met kleuren waar je helemaal niet aan had gedacht.

Neutrale kleuren vs. de trendkleur van nu

Kleur is onze taal en we spreken die vloeiend. Neutrale kleuren in het interieur zijn lekker veilig, maar ook heel standaard. We luisteren heel goed naar jullie woonwensen. Samen kiezen we een kleur en combinaties die niet alleen trendy zijn, maar ook tijdloos.

Ruimte en kleureffect

Bang dat donkere kleuren jouw gezellige woonkamer veranderen in een grot? Het is echt een veelvoorkomend misverstand dat donkere muurkleuren een ruimte kleiner maken. Met de juiste balans en belichting voegen ze juist diepte en luxe toe. We weten precies hoe we elke kleur optimaal in een ruimte laten werken. Ongeacht of je in een klein appartement of een ruime villa woont.

Wat als je van gedachten verandert?

Dat gebeurt! Maar het mooie van verf is dat het niet permanent is. Met het juiste kleuradvies is de kans groot dat we de perfecte kleuren voor jou en je interieur vinden, waar je nog heel erg lang van geniet.

De psychologie van kleuren in interieur

Mensen zijn soms een beetje bang dat ze een ongewenste stemming in hun huis krijgen door een verkeerde kleur. Met onze expertise weten we precies hoe kleuren de sfeer beïnvloeden. En zorgen er voor dat jij en je gezin zich helemaal thuis en prettig voelen.

Verkopen in de toekomst?

Denk je aan verkopen van je huis in de nabije of verre toekomst? Het is een mythe dat potentiële kopers alleen neutrale kleuren waarderen. Een goed gestyled huis met de juiste kleurbalans is namelijk net zo aantrekkelijk ( of aantrekkelijker!) en verkoopbaar!

Waarom kleuradvies door Zuiver Oranje?

Ons team is niet alleen opgeleid in kleurkeuze; we begrijpen de psychologie erachter. Wist je dat bepaalde tinten je productiviteit en gemoedstoestand kunnen verbeteren?

We behandelen elke klant als familie. We luisteren naar je verhalen, je dromen en je zorgen en creëren een interieur helemaal op maat.

We geven niet alleen kleuradvies; Zuiver Oranje is je partner bij het creëren van je droomhuis.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw interieur veranderen in een prachtig en uniek thuis!

Portfolio