Sierkussens maken een interieur gezelliger en knusser

Sierkussens maken een interieur gezelliger en knusser. Een rustig interieur kan soms wel wat extra pit gebruiken. En wat is de eenvoudigste manier om een vleugje kleur en comfort toe te voegen? Juist, met sierkussens! Bovendien hebben sierkussens een groot voordeel: ze zijn gemakkelijk te vervangen, waardoor je eindeloos kunt blijven experimenteren met de uitstraling van je ruimte.

Wij begrijpen het belang van decoratieve kussens als geen ander. Daarom bieden wij een unieke service waarbij we sierkussentjes op maat maken in ons eigen atelier. Denk hierbij aan een breed scala aan afmetingen en diverse afwerkingsopties. Of je nu gaat voor een stijlvolle piping, een elegante sierrand, of het gebruik van verschillende stoffen voor de voor- en achterzijde; bij ons is alles mogelijk.

Ontdek onze eigen collectie sierkussens

Naast ons op maat gemaakte assortiment hebben we ook onze eigen exclusieve sierkussen collectie. Omdat we dagelijks werken aan inspirerende interieurs en we de nieuwste trends op de markt volgen, weten we als geen ander welk effect de juiste kleur heeft op een schijnbaar saai interieur. Wil je onze eigen collectie bekijken? Kom dan gerust langs in onze interieurstudio. Maak wel even een afspraak, dan kom je niet voor niets.

Een knus en gezellig interieur past in elk budget

Wij geloven in betaalbare kwaliteit. Onze prijzen variëren tussen €40 en €200 per sierkussentje, afhankelijk van het formaat, de stof, de afwerking en de beschikbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een geschikt stijlvol sierkussen kan vinden of kan laten maken.

Ontdek de mooiste interieurstoffen bij ons

We werken ook samen met gerenommeerde stoffenmerken en hebben een selectie van hun kussencollecties in onze winkel. Denk hierbij aan merken als Casamance, Camengo, Designers Guild, ByTzum, MindtheGap, Thibaut en nog veel meer. Zo bieden we een breed scala aan keuzemogelijkheden om aan jouw specifieke smaak te voldoen.

Kom zien en voelen!

Sierkussens moet je eigenlijk zien en voelen om hun ware schoonheid te waarderen. Sierkussens maken een interieur gezelliger en knusser, dus we hopen je binnenkort te verwelkomen! Mis de kans niet om jouw perfecte sierkussen te vinden bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw interieur verfraaien!

Delen