Decoratieve wandafwerking en schilderen

Schilderen- bij ons komen verf en passie samen.

In het hart van ons bedrijf ligt een diepgewortelde liefde voor schilderen, gevormd door jarenlange ervaring in ons familiebedrijf. We zijn opgegroeid tussen de verfpotten en kwasten, waardoor schilderen meer is dan alleen een beroep – het is een kunst die in ons bloed zit.

Meesterschilders, schilders die het vak hebben geleerd!

Onze schilders zijn niet zomaar vakmensen; velen van hen dragen trots het meesterschilderdiploma. Met hun rijke ervaring en oog voor detail, kunnen ze de juiste sfeer creëren die jouw ruimte nodig heeft. Maar wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om verder te kijken dan alleen de muren. We denken na over elk detail, van de kozijnen tot de deuren en de plinten, om een samenhangend en harmonieus geheel te creëren dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

Meer dan alleen muren: onze kijk op interieurdesign

Bij ons draait het niet alleen om muren; we geloven bijvoorbeeld dat het plafond net zo goed een sterke indruk kan maken als de vier muren eromheen. Vergeet het idee dat een plafond altijd wit moet zijn. We willen dat die ‘vijfde muur’ ook aandacht krijgt, en we hebben de perfecte interieurtips om het plafond tot een prachtige ‘accentwand’ te maken die de hele ruimte samenbrengt.

Jouw verhaal, onze inspiratie

Als we naar jouw ruimte kijken, zien we meer dan alleen muren en verf. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal, naar de sfeer die je wilt creëren en de emoties die je wilt oproepen. We begrijpen dat elke ruimte een uniek verhaal te vertellen heeft, en we gebruiken onze expertise om die subtiele veranderingen aan te brengen die de sfeer geven die jij aan ons hebt verwoord.

Het geheim van onze verfkeuzes

Bij het kiezen van de juiste kleuren voor jouw ruimte laten we ons leiden door meer dan alleen esthetiek. We begrijpen dat kleuren emoties kunnen oproepen, herinneringen kunnen oproepen en een gevoel van thuis kunnen creëren. Daarom nemen we de tijd om te begrijpen welke kleuren bij jouw levensstijl passen en welke verhaal je wilt vertellen, zodat we de perfecte tinten kunnen kiezen die jouw ruimte echt laten stralen. In onze interieurstudio kunnen we je ook vertellen en laten zien wat de voordelen zijn van het gebruik van krijtverf van bijvoorbeeld Painting the Past boven traditionele muurverven. We geven ook graag DIY tips!

Stoere betonlooks

Ben je gecharmeerd van een stoere, industriële stijl? Dan zit je goed bij ons! We hebben betoncire in huis, en we zijn goed in het veranderen van gewone muren tot strakke, stoere betonmuren. Met behulp van onze deskundige partners zorgen we ervoor dat jouw ruimte die coole betonlook krijgt waar je altijd al van hebt gedroomd. Van de badkamer tot de keuken, betoncire voegt die moderne, robuuste flair toe. In onze interieurstudio kunnen we laten zien welke mooie kleuren er te maken zijn door het mengen van  kleurpigmenten.

Glasvlies: Supersterke stijl

Op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw muren? Ons glasvlies is als de superheld die je nodig hebt. Zeg vaarwel tegen gedoe met strepen en beschadigingen, want met glasvlies krijg je die strakke look die ook nog eens tegen een stootje kan. Het is als een onzichtbare beschermende laag voor jouw muren, waardoor ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens bestand zijn tegen de dagelijkse drukte van het leven. Laat je door ons adviseren want er zijn veel varianten te koop en die hebben niet altijd de gewenste kwaliteit.

Laten we samen jouw verfverhaal schrijven

Ben je klaar om jouw ruimte tot leven te brengen met de kracht van kleuren en verf? Ons team staat klaar om je te helpen. Of het nu gaat om het transformeren van jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor, we luisteren naar jouw wensen en geven jouw ruimte die speciale touch die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen beginnen aan een verfverhaal dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

Portfolio