Traprenovatie: Laat het over aan onze experts

Wij begrijpen dat traprenovatie een kunst op zich is. Het vereist vakmanschap, oog voor detail en innovatieve oplossingen die toegepast worden door onze toegewijde monteurs. Wij zijn trots op onze expertise en denken graag mee in iedere unieke situatie. Graag benoemen we enkele voordelen van het aanpakken van je trap:

Het is gewoon mooi!

Een gerenoveerde trap geeft direct een nieuwe dimensie aan je interieur. Wij begrijpen als geen ander hoe we met de juiste materialen, kleuren en designs een een traprenovatie kunnen realiseren die perfect aansluit bij jouw stijl. Wij zijn zelf erg enthousiast over de mogelijkheden tot renoveren met PVC. Hoe mooi is het als de vloer op de verdieping prachtig doorloopt op de treden van de trap? Of de vloer in de hal naadloos aansluit op die van de trap. In de keuze van de vloer houden wij hiermee al rekening.

Duurzaam en functioneel

Professionele traprenovatie staat garant voor duurzaamheid en functionaliteit. Wij werken met hoogwaardige materialen, zoals europees gepatenteerde overzettreden die sterker, naadloos en profielloos zijn. Onze vakmensen plaatsen deze levensechte treden snel en eenvoudig. De vakmensen waar wij mee werken hebben ook een training gehad en de opleiding succesvol afgerond.

Innovatie

De gepatenteerde overzettreden uit één stuk bieden niet alleen een naadloze en profielloze uitstraling, maar ook een natuurgetrouw reliëf en een matte toplaag. Wij lopen voorop in design en woonmode, waardoor jouw trap een statement wordt.

Er zijn veel aanbieders op de markt en tegelijk zijn er veel verschillende trappen. Maar of je nu overweegt om je trap te bekleden met PVC of tapijt en of je nu een oude woning of een nieuwbouwwoning hebt, waarom zou je kiezen voor ons?

Vakmanschap en ervaring

Wij beschikken over een team van ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. We combineren onze eigen passie met de innovatieve oplossingen van ons om jouw trap te transformeren tot een pronkstuk in je interieur.

Europees gepatenteerde overzettreden

Wij hebben samen met onze partners de traprenovatie naar een hoger niveau getild met europees gepatenteerde overzettreden uit één stuk. Deze treden zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook sterk, geluiddempend, vochtbestendig en veilig. Wij bieden maar liefst 15 jaar garantie op elke trede, van de onderste tot de bovenste.

Bezoek onze interieurstudio in Almelo

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw traprenovatie met ons? Breng dan een bezoek aan onze interieurstudio in Almelo. Laat je inspireren door onze prachtige showroom en ontdek de diverse materialen en stijlen die wij te bieden hebben.

Kom langs

Het laten renoveren van trappen is een investering in de uitstraling en duurzaamheid van je interieur. Wij begrijpen de kunst van traprenovatie en nodigen je graag uit om dit aan ons vakmanschap toe te vertrouwen. Maak van je trap een eyecatcher en ervaar het verschil dat professionele traprenovatie kan maken.

Wij kunnen aan de hand van foto’s en het doornemen van wensen makkelijk een prijsindicatie geven en alvorens we aan de slag gaan maken we altijd een op offerte op maat. Wij houden net als jou niet van verrassingen achteraf. Neem vandaag nog contact op met ons en geef je trap de aandacht die het verdient!

Delen