Luxe behang in gouden lijst in Almelo

Luxe behang in gouden lijst in Almelo

Kom onze nieuwste creaties van behangkunst in gouden lijsten met eigen ogen bewonderen!

Ben je op zoek naar een vleugje eigenzinnigheid en kleur voor je interieur? Zoek dan niet verder! In Almelo staan wij bekend om onze unieke benadering van levendige kleuren, gedurfde designs en een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn toegewijde harde werkers die een hekel hebben aan oneerlijkheid. Wat je ziet is wat je krijgt – eerlijk, betrouwbaar en integer.

Behangpaneel met gouden lijst

Onze nieuwste toevoeging aan de showroom is een wandpaneel van 2,80 m breed bij 2,50 m hoog, waarin luxe behang met de grootste zorg is ingelijst. Maar wat maakt dit paneel zo bijzonder?

  • Maatwerk: Onze panelen worden op maat gemaakt op basis van een sfeerbeeld. Ieder gewenst formaat kan, dat geldt zowel voor het paneel als voor de sierlijst. De sierlijst kan in iedere kleur geschilderd worden. Van mat tot metallic.
  • Prachtig en artistiek: Elk paneel straalt een unieke charme uit, versterkt door de vrolijke en kleurrijke keuzes van onze interieurexperts.
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit: Als je kiest voor het inlijsten van behang heb je niet altijd de hele muur nodig. Je kunt zelf kijken op welk deel van de wand je een kunstwerk wil (laten) maken. Het behang kan naar verloop van tijd ook vervangen worden. Dit maakt het flexibel en je kunt altijd bijblijven met de laatste interieurtrends.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze showroom en laat je verrassen door de huiselijke en warme sfeer die onze inlijstingen uitstralen. We staan klaar om je hartelijk te ontvangen en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste kleuren, het kiezen van het juiste behang en de gewenste lijst. Of je nu op zoek bent naar iets gezelligs, iets eigens, of gewoon iets anders-dan-anders, we beloven je een ervaring die al je zintuigen zal prikkelen.

Plan vandaag nog een afspraak in en laat ons jouw interieur tot leven brengen met een vleugje luxe en eigenzinnigheid!

Delen