Zuiver Oranje neemt viltopdemuur.nl over per 01-05-2024

We hebben nieuws! Zuiver Oranje neemt per 01-05-2024 alle activiteiten van Annemiek Hiemstra van viltopdemuur.nl over!

Wij hebben ons verdiept in de voordelen van het toepassen van (wol)vilt in een interieur en die willen we graag met jullie delen. Vilt is een duurzaam product, want het wordt gemaakt van 100% schapenwol. Hoewel er veel soorten vilt op de markt zijn willen wij ons uitsluitend beperken tot die volledig natuurlijke variant van schaap! Helemaal echt zeg maar..

Wist je dat..?

Vilt ademt enerzijds maar anderzijds isoleert het ook! Als je bijvoorbeeld gordijnen van wol kiest, houden die de kou buiten maar ze zorgen er ook voor dat de ramen niet zo vervelend beslaan..

Vilt is brandwerend! Het kan temperaturen weerstaan van -40 graden Celcius tot + 110 graden Celsius. ken jij die pannenonderzetters van vilt? Juist die ja!

Vilt dempt geluid. Of te wel vilt verbetert de akoestiek in een (open) ruimte. Ben jij op zoek naar een product wat volledig natuurlijk is, warm aanvoelt maar het leven in een galmende ruimte aangenamer maakt? Vilt op de muur dus.

Vilt is kleurvast. Vilt wordt bijvoorbeeld veel toegepast in campers en caravans voor het aanbrengen van een zomers tintje..kan gerust, natuurlijke vilt zal niet verkleuren.

Heb je vragen of wil je meer weten over dit geweldige product? Ga dan naar viltopdemuur.nl of neem contact met ons op! Ook voor de handige DIY-ers onder ons, check snel de site!

Delen