Toonbank: eyecatcher met luxe behang!

Toonbank: eyecatcher met luxe behang! Een woonwinkel die leeft, die ademt, en waar elk kleurrijk detail spreekt. Dat is Pand 2 in Delden.‘Maar wat zullen we eens doen met de toonbank’ vroeg Lotte aan ons. Wij hebben de toonbank getransformeerd tot een kunstwerk dat je niet kunt missen.

Luxe behang in zwart-wit

Samen met Lotte Brookhuis, eigenares van Pand 2, hebben we gekozen voor zwart-wit behang met een strak geometrisch patroon. Een gedurfde zet die perfect contrasteert met de kleurrijke woonaccessoires in de winkel. We deelden onze expertise over het verwerken van dit natuurlijke, handgemaakte Sisalvezel-behang met Lotte en haar team, en het resultaat mag er zijn!

Wandbekleding op maat

De toonbank is nu niet alleen functioneel maar ook het kloppende hart van de winkel. Het trekt je aandacht en laat je niet meer los. Wij zijn er trots op dat we onze ervaring hebben kunnen delen met dit als eindresultaat. Niet iedere ondernemer durft voor zoiets te kiezen en dat vinden wij tof!

Wil jij ook een advies op maat voor jouw winkel of bedrijf? Zoek jij ook een (luxe) wandbekleding voor op de wand of voor in een nis of voor de balie? Neem contact met ons op voor een gesprek over jouw project!

Woonwinkel Pand 2: unieke woonaccessoires in Delden

Pand 2, op het marktplein in Delden is geen gewone winkel. Hier vind je woonaccessoires, lampen en meubels met karakter. Elk stuk vertelt een verhaal. Of je nu op zoek bent naar een blikvanger of subtiele accenten zoals kaarsen en kussentjes, hier vind je het.

Bezoek ons:

Maak een afspraak bij ons in de interieurstudio in Almelo voor deskundig advies op het gebied van verf, (luxe) behang, gordijnen en ga langs bij Pand 2 in Delden om je interieur te verrijken met unieke items. Samen zijn we jouw ultieme bestemming voor een geslaagde interieur make-over.

Delen