Moderne Villa in het Twentse Hengelo met een Landelijk Tintje

Een vrijstaande moderne villa in Hengelo vormde het decor voor een recent interieurproject van Zuiver Oranje. Een jong echtpaar met kinderen en een hond wilde een sfeervol thuis creëren, waarbij ze een combinatie van moderne en landelijke stijlen wensten. Onze expertise en toewijding hebben ervoor gezorgd dat we niet alleen aan hun wensen hebben voldaan, maar zelfs hun verwachtingen hebben overtroffen.

Wensen van de klant: een fijn thuis

Onze klanten, een jong echtpaar met drie kinderen en een hond, werden de trotse eigenaren van een moderne villa in een nieuwe woonwijk in Hengelo. Hoewel de villa bouwtechnisch solide was, wilden ze meer sfeer in het interieur en een echt fijn thuisgevoel creëren. De wens was om geen witte wanden te hebben, maar zachte natuurlijke kleuren toe te passen. Ze kozen voor muurverf van het merk Painting the Past vanwege eerdere positieve ervaringen hiermee. Zuiver Oranje heeft al jaren een fijne samenwerking met dit merk dus die keuze vonden we logisch! Naast kleuradvies zochten ze ook een betrouwbare partner voor de uitvoering van het project. Het team van Zuiver Oranje stond klaar om hun wensen te vervullen!

Nieuw interieur voor moderne villa

Ons team van experts richtte zich op de woonkeuken en de woonkamer, de belangrijkste leefruimtes van het gezin. We begonnen met het repareren van scheuren in enkele muren rondom de open haard en een tussenmuur, waarbij we het toepassen van glasvliesbehang gebruikten voor een naadloos resultaat. Daarnaast selecteerden we twee prachtige kleuren, Verdigris voor de keuken en Greige voor de woonkamer. Deze kleuren creëerden niet alleen een gevoel van diepte, maar gaven ook een warme en gezellige ambiance.

Moderne en Landelijke woonstijl gecombineerd

Om aan de wensen van onze klant te voldoen, combineerden we een moderne en landelijke woonstijl. De moderne elementen brachten strakke lijnen en eigentijdse vormen in het interieur, terwijl de landelijke invloeden voor een warme en rustieke uitstraling zorgden. De knaller van een accentwand rondom de open haard werd het pronkstuk van de woonkamer, waar kleur en gezelligheid samensmolten.

Vakmanschap en unieke oplossingen

Als Zuiver Oranje zijn we trots op ons vakmanschap en onze unieke oplossingen. We adviseerden de klant over de reparatie van scheuren in de wanden en gaven advies over het gebruik van een topcoat voor de kwetsbare plekken. Hierdoor zijn de wanden gemakkelijk schoon te maken, een praktische keuze voor een gezin met kinderen en huisdieren.

Daarnaast hebben we een uniek luxe behang op laten ontwerpen dat de woonkamer een opvallende uitstraling geeft, waardoor het interieur een prachtige en bijzondere look krijgt die niet iedereen heeft. De wandbekleding is op maat ontworpen en gemaakt uit één stuk, waardoor er geen zichtbare naden zijn bij temperatuurveranderingen. Dit zorgde voor een wow-factor in het interieur.

Een ander detail is het toepassen van arte hoekprofielen bij de uitwendige hoeken rondom de haard. Deze hebben we zelf op kleur gemaakt van de haard. Hierdoor passen ze naadloos bij het geheel en maken ze het plaatje helemaal af. Een uiterst precies werkje dat ons vakmanschap weerspiegelt.

Materialen en kleuren

Om aan de wensen van onze klant te voldoen, hebben we glasvliesbehang gebruikt voor het repareren van scheuren in de muren. De muurverf die we hebben toegepast is krijtverf van het merk Painting the Past, bekend om zijn zeer matte en natuurlijke uitstraling. De kleuren Verdigris en Greige creëerden een harmonieuze sfeer in het interieur, passend bij de moderne en landelijke stijl.

Conclusie

Voor ons draait alles om het vervullen van de wensen van onze klanten en het leveren van vakmanschap. Voor dit interieurproject hebben we de moderne villa in Hengelo omgetoverd tot een warm en gezellig thuis voor het gezin. Een uniek interieur dat perfect past bij de wensen van de klant.

Reactie van de klant

Dennis en Suzanne:  “Een mooi en tijdloos eindresultaat zit ”m in de details. We wilden in ons huis een warm gevoel van ontspanning . Samen met Zuiver Oranje hebben we een mooie balans gevonden in kleuren, materialen, luxe en gezelligheid. Ze hebben heel veel expertise in huis en zijn toch heel laagdrempelig. Ze werken door, verspillen geen tijd, maar zijn ook lekker vlot in de omgang. Nette mensen waarbij je direct het gevoel krijgt dat je ze kunt vertrouwen in je huis. Daarnaast werken ze super schoon. Er wordt niets achtergelaten aan troep of afval. Ook niet onbelangrijk! Zo hoort het gewoon, maar gebeurt niet altijd.We hebben jullie al bij meerdere vrienden, familie, collega’s en bedrijven aanbevolen. Waarom? Omdat we uit ervaring weten dat jullie de hoge verwachtingen waarmaken en zelfs nog een paar stapjes verder gaan. Dit horen we ook al terug van de mensen om ons heen.

Meer informatie

Als jij ook op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw interieurwensen te vervullen, staan we bij Zuiver Oranje klaar om je te helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw interieur kunnen transformeren tot een prachtig en uniek thuis!

Delen