Moderne woning in Japandi woonstijl

Moderne woning in Japandi woonstijl -In het hart van Almelo Noord-Oost is onlangs een prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning opgeleverd. Deze moderne woning met bijzondere gevelsteen wordt sinds kort bewoond door een jong gezin. Kim en Jan-Willem hebben een voorliefde voor lichte kleuren en natuurlijke materialen.

Ze hebben een duidelijke visie voor hun moderne, strakke interieur. Zij hebben ons midden in het traject benadert om mee te denken en onze expertise in te zetten voor kleuren, toepassingen van verf en behang. Lees verder om te ontdekken hoe we dit interieurproject aan hebben gepakt en wat het zo uniek maakt.

Veel licht en pasteltinten in Japandi woonstijl

Kim en Jan-Willem wilden in hun nieuwe huis veel licht behouden en lichte kleuren toepassen. Het kleurenpalet van Painting the Past speelde een cruciale rol in hun plannen, aangezien ze de kwaliteit van de verf al uit hun vorige woningen kenden. Met jonge kinderen in huis moesten de geverfde wanden ook gemakkelijk bij te werken zijn. Natuurlijke materialen, vooral hout, vormden een rode draad door het hele interieurontwerp.

Vrijstaande Nieuwbouwwoning in Almelo

Ons project vindt plaats in een ruime vrijstaande nieuwbouwwoning in Almelo Noord-Oost, omringd door een prachtige omgeving die de inspiratiebron vormt voor ons werk.

Almelo NoordOost is gelegen in een weids en parkachtig landschap op een steenworp afstand van de Gravenallee, Huize Almelo en het kanaal Almelo-Nordhorn. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het bruisende stadshart met zijn gezellige haven, winkelstraten en terrassen.

Aanpassingen in alle ruimtes

We nemen niet één ruimte, maar de hele woning onder handen. Met een uitgebreid kleuradvies voor elke ruimte. Voor de natte ruimten zoals de badkamer en het toilet mogen we net wat meer los gaan door behang toe te passen.

Japandi woonstijl

De gekozen woonstijl is modern met een vleugje Japandi, waarbij natuurlijke materialen en strakke lijnen centraal staan.

Luxe behang met goud past bij Japandi woonstijl

Kim en Willem-Jan hebben al de keuken en vloer geselecteerd, wat als basis dient voor ons werk. We voegen de verfkleuren New White en Pure White van Painting the Past toe aan het palet. Ook de toiletten, badkamer en de wand in de master bedroom worden onder handen genomen. Voor de wanden willen ze graag behang met een natuurlijke uitstraling en een vleugje goud. Dit voegt een uniek accent toe aan het geheel.

Materialen en Producten

Voor de natte ruimten, toiletten en badkamer kiezen we voor chique waterbestendig behang van HookedonWalls, een dochteronderneming van Arte. Hoewel het behangtype consistent is, passen we de kleuren aan op het tegelwerk. Hierbij houden we rekening met hoe het licht op het behang en de tegels valt. Voor het schilderwerk gebruiken we dezelfde New White en Pure White kleuren voor de plinten, deuren en kozijnen.

Gebruikte kleuren in het interieur

De twee dominante kleuren in dit project zijn New White en Pure White, beide van Painting the Past.

Behang in badkamer en kleur op plafonds

Dit project onderscheidt zich op meerdere manieren. Allereerst passen we behang toe in natte ruimten, zoals de badkamer en het toilet, wat een zeldzame en gedurfde keuze is. Bovendien brengen we kleur aan op de plafonds in de hele woning, wat een gevoel van gezelligheid en geborgenheid creëert.

In plaats van een standaard wit plafond adviseren we kleur, waardoor het interieur zowel anders als lichter aanvoelt.

Tot slot gaat Zuiver Oranje verder dan alleen advies geven; we leveren, meten in en behangen ook zelf, waardoor we een complete service bieden!

Conclusie

Dit interieurproject, de moderne woning in Japandi woonstijl van Kim en Willem-Jan in Almelo Noord-Oost is een waar genoegen om aan te werken. De wens van het gezin voor lichte kleuren en natuurlijke materialen past perfect bij onze visie, en we zijn er trots op dat we bijdragen aan het creëren van een unieke en prachtige leefruimte.

Als ook jij droomt van een interieur make-over die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, staan wij klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor een samenwerking die je interieur tot leven brengt.

Delen