Samenwerking met ‘La Aurelia’ Luxe behang

” Dress your walls with style “

Tijdens onze ronde in het ETC Designcenter in Culemborg hebben we kennis gemaakt met Aurelia Ebbe, de ontwerpster van de prachtige designs van La Aurelia. Uiteraard kenden we dit merk al een tijdje. We hadden namelijk al meermalen een prachtig design mogen aanbrengen bij diverse particulieren en horecagelegenheden. In Almelo bijvoorbeeld hadden we diverse wanden uit één stuk verwerkt bij het Wetshuys. Wij waren destijds al onder de indruk van de fantastische designs en de kwaliteit van de wandbekleding.

Op pad naar de showroom van La Aurelia

Nu dus op pad om de mensen achter dit merk beter te leren kennen. Aurelia is een fantastisch creatieve en leuke persoon. Zij heeft echt van haar passie haar beroep gemaakt en samen met haar man hebben ze de regie volledig in eigen handen. En ja, toen hadden we al snel een match, want degenen die ons kennen weten dat Rendall en ik ook zo’n team vormen en precies weten wat we willen.

Het luxe behang van La Aurelia naar Twente halen

Wij konden uitleggen dat bij ons liefde voor haar ontwerpen is ontstaan door ze toe te passen en te verwerken in onze adviezen. En dat in Twente, die regio was volgens hen nog wel onderbelicht, de mensen zijn er fantastisch maar durven ze wel…natuurlijk, zeker met een beetje hulp van Zuiver Oranje.

LETS GETTING STARTED!

Stalenboek

Een samenwerking was geboren en geheel op ons verzoek is het grootste en mooiste behangboek ontworpen. Die ligt nu bij ons in de interieurstudio! Wie komt de prachtige ontwerpen in het groot bewonden en voelen? Ook hebben we een gaaf voorbeeld in een lijst van het ontwerp “Amsterdam” en we wisselen nogal eens met de panelen en voorbeelden dus als je die in het groot wil bekijken moet je snel zijn.

Maak gauw een afspraak met ons en we vertellen je welke mogelijkheden La Aurelia allemaal geeft op het gebied van kleur, materiaalkeuze en formaat!

Met Aurelia en Zuiver Oranje krijg je stijlvolle en unieke wanden!

Delen