Wandbekleding & Luxe behang: het vakmanschap van ons team!

Sta even stil bij de laatste keer dat jij ging behangen of wandbekleding plaatste. Misschien herinner je je nog die smalle stroken en het gedoe om alles perfect te laten passen? Misschien denk je wel dat iedereen kan behangen, behalve jij! Laten we eens kijken naar het luxe behang en wandbekleding van nu en waarom het inhuren van ons professionele team beslist een slimme keuze is.

luxe behang: groter, beter, mooier

In tegenstelling tot de behangbanen van ‘vroeger’, is hedendaagse wandbekleding vaak veel breder. Soms wel tot 70 cm of zelfs 130 cm breed op rol.  Dat betekent dat je moet weten hoe je met deze bredere rollen moet omgaan voor een perfecte installatie. En precies daar komt de expertise van ons team goed van pas.

Ook worden er tegenwoordig hele diverse (3D)materialen verwerkt in de wandbekleding zoals textiele stof, schelpen, fluweel, hout, kurk en bladgoud.

Ons ervaren team weet precies hoe ze hier mee om moeten gaan en volgen doorlopend studies en cursussen om bij te blijven in alle nieuwe ontwikkelingen.

Wat betekenen al die icoontjes?

Elk stuk wandbekleding wordt geleverd met zijn eigen set icoontjes als handleiding. Begrijp jij wat die pictogrammen betekenen? En weet jij welk behang geschikt is voor een vochtige ruimte zoals de badkamer? Of in de keuken achter het aanrecht, waar het snel vies wordt? Wat is nu de bovenkant van de rol en hoe bereken je een patroon?
Ons team kent alle ins en outs van luxe behang, behang met patronen en wandbekleding voor iedere ruimte in huis.

Creëer een Wow-factor met wandbekleding

Wandbekleding is niet zomaar een muurbedekking; het is een statement. Of je nu een opvallende accentmuur in je slaapkamer wilt of je woonkamer wilt transformeren: wandbekleding kan het verschil maken. Maar wat nou als je muren vol oneffenheden zitten? Of als je een hekel hebt aan zichtbare naden? Hier komt de expertise van ons team weer goed van pas.

Ons team: jouw partner in wandbekleding

He team van Zuiver Oranje is dé naam in Oost-Nederland als het gaat om wandbekleding en luxe behang.

Onze experts staan klaar om je te adviseren en bieden een scala aan luxe behangmerken, waaronder

  • Arte
  • Casamance
  • Dutch
  • La Aurelia,
  • MindtheGap
  • TresTintas
  • Cole & Son
  • en nog veel meer.

 

Het beste van alles? We verzorgen zelf ook de installatie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte tegenvallers of kosten.

Met ons weet je altijd waar je aan toe bent, omdat we transparante, vaste prijzen hanteren. Geen verrassingen achteraf!

Waar wacht je nog op?

Geef je interieur een frisse uitstraling met nieuwe wandbekleding. Van accentwand in je woonkamer of slaapkamer tot metamorfose van je interieur.  Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak. Wij denken graag met je mee!

Delen