Het Stads Huis Almelo – Jouw thuis in de stad!

Heb jij een woning op het oog in Het Stads Huis in Almelo, maar weet jij niet precies hoe je de woning wilt inrichten? Wij hebben een aantal modelwoningen in Het Stads Huis ingericht én we geven tips bij de inrichting van jouw nieuwe woning. Zo maak jij van je huis een thuis!

Advies over kleuren, behang en woonstijl

Wij zijn een echt Almeloos bedrijf vernoemd naar RAL-kleur 2004: Zuiver Oranje. Wij helpen mensen zich thuis te laten voelen in een (nieuwe) woning. Jenneke: “We zijn ooit gestart met wandbekleding. Op een gegeven moment groeide dat uit tot het interieuradviesbureau dat we nu hebben. Zelf kom ik uit Almelo en Rendall uit de omgeving Utrecht. De combinatie van onze ideeën zorgt ervoor dat we een frisse kijk hebben op de markt, maar ook heel goed weten wat mensen hier uit de omgeving willen. We werken met een compleet team van interieurprofessionals en we vinden het erg leuk om mensen een thuis-gevoel te bezorgen op hun nieuwe plek. Als wij daaraan bij mogen dragen, is dat echt mooi!”

Interieurplan op maat

“Wanneer mensen bij ons komen, werken we niet met een vastomlijnd of kant-en-klaar plan waarbij alles in één bepaald kleurenpalet of een woonstijl moet passen. We vinden het juist leuk om te kijken wat bij de mensen zelf past. Daarom spreken we bij de start van het traject een keer af, vaak bij ons in de interieurstudio in Almelo. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis en gaan we met elkaar in gesprek. Zo bespreken we wat je zelf al hebt bedacht en gevisualiseerd, wat het doel is van de verschillende ruimtes en proberen we vooral veel vragen te stellen om een beter beeld te krijgen bij hoe je het in gedachten hebt. Vervolgens stellen we een levend moodboard samen met allerlei kleuren, materialen, vloeren, wandbekleding enzovoort, om er zo achter te komen wat bij jou past. De volgende stap is doorgaans dat we samen in Het Stads Huis gaan kijken bij modelwoningen. We laten de verschillen in afwerking zien en waar je als koper op moet letten. Het komt weleens voor dat keuzes tijdens het proces nog bijgeschaafd worden. Het is vooraf soms lastig voorstellen hoe alles bij elkaar komt. Dat is geen enkel probleem. We controleren tussentijds of de gemaakte keuzes nog steeds naar wens zijn en anders passen we het aan.”

Jou als koper ontzorgen!

Wij kunnen het complete proces voor jou als koper uit handen nemen. “We bieden het hele ontzorgen concept aan, waarbij we alles uitvoeren. Jij geeft ons de sleutel en wij regelen alles van a tot z. We kunnen de hele woning voor je inrichten, met meubels, verlichting, gordijnen, noem maar op. Het is een passend advies op maat voor iedere klant. We vinden het daarnaast belangrijk om het voor iedereen uniek te houden. Daarnaast hebben mensen vaak meubels die ze graag meenemen naar hun nieuwe woning. We denken graag mee over hoe deze meubels in de nieuwe ruimte passen, want het is zeker niet nodig om allemaal nieuwe meubels te kopen”

Modelwoningen in Het Stads Huis

Wij hebben een aantal modelwoningen in Het Stads Huis ingericht en een aantal appartementen voorzien van vloer- en wandafwerking. “Toen ik voor het eerst binnenkwam in Het Stads Huis voelde het direct heel ruimtelijk aan. Dat is waar ik mij tot op de dag van vandaag nog steeds over verbaas. Het is er rustig, maar het is vooral een heel ruim en mooi complex. Het gebouw nodigt uit om te kletsen en tegelijkertijd heb je ook veel privacy. De appartementen zijn ruim, sommige hebben dubbele badkamers en veel hoekjes waar je je bijvoorbeeld als tiener kunt terugtrekken. Daardoor is het geschikt voor zowel starters en senioren maar ook zeker voor gezinnen met kinderen. De ongedwongen sfeer hier is fijn. Je kunt elkaar opzoeken, maar je kunt er ook vrij bewegen”

“In sommige woningen in Het Stads Huis komen kolommen voor. In alle modelwoningen hebben we iets bijzonders gedaan met deze kolom. We hebben ze bijvoorbeeld een kleur of behangetje gegeven of geïntegreerd in het geheel. Ik heb er echt veel leuke ideeën over! Per woning wordt de invulling ook anders en dat maakt het uitdagend. Sommige mensen willen hem wegwerken, andere mensen willen het juist verlengen door er een tv-wand van te maken. Of wat dacht je van een groene kolom met planten? Ik vind het heel charmant en uniek, het hoort bij het pand.”

Gratis advies van Zuiver Oranje

Iedere koper in Het Stads Huis in Almelo krijgt 2 uur gratis interieuradvies van Zuiver Oranje. Wanneer je een woning koopt helpen wij je bij de inrichting van je nieuwe huis. Ben je niet op zoek naar een compleet interieuradvies? Geen probleem. Ook met kleinere vragen, zoals tips voor de inrichting van een bepaalde kamer, verlichting of alleen behang, kun je terecht bij Zuiver Oranje. Jenneke: “Twijfel je nog om te kopen? Kom dan eens langs tijdens het Open Huis. Deze worden regelmatig georganiseerd en ik ben daar vaak ook bij. Je kunt inspiratie opdoen in de modelwoningen en zien hoe de afwerking eruitziet. En mocht je uiteindelijk een woning kopen en bij ons aan tafel aanschuiven, dan helpen wij je vanaf het eerste advies tot aan de oplevering.”

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de beschikbare woningen in Het Stads Huis in Almelo? Er zijn nog enkele woningen vrij! Bekijk het actuele woningaanbod en wie weet woon jij binnenkort in een splinternieuw huis op deze unieke locatie.

Delen