Datum

Laat een professional de wandbekleding plaatsen; wat zijn de voordelen?

Die vraag krijgen wij als professionals natuurlijk vaak! Veel mensen hebben nog bij behang en wandbekleding ( luxe behang) het gevoel van 20 jaar geleden. Smalle banen plakken, daarmee verhul je de lelijke wanden; dat kan altijd en dat kan iedereen!

Maar is dat ook zo?

Wist je dat..

Wandbekleding tegenwoordig meestal niet meer in smalle banen is maar doorgaans vanaf 70 cm breed? Rollen van 130 cm breed komen ook vaak voor..dan moet je wel weten hoe je daarmee omgaat, een professional kan je hiermee helpen.

Elke wandbekleding heeft een ‘gebruiksaanwijzing’ met iconen. Ken jij de uitleg van die iconen? Wanneer kun je de wandbekleding bijvoorbeeld toepassen in de badkamer? Of wanneer achter het spoelgedeelte van de keuken? Een professional kan je helpen met de uitleg van de iconen en kan je praktische tips geven!

Wandbekleding is hot! Je kunt een mooie accent muur achter je bed kiezen of een statement in de woonkamer maken! Dat heb je tenminste in gedachten…maar als die wand nu eens heel veel pukkels heeft en je dat door de wandbekleding gaat zien? Of heb je een hekel aan naden of banen..een professional kan je hiermee helpen.

Zuiver Oranje is een begrip in Oost-Nederland op dit gebied! Vraag gerust of maak een afspraak in onze interieurstudio. We geven advies, leveren veel (luxe) merken zoals Arte, Casamance, Dutch, La Aurelia, MindtheGap, TresTintas, Cole&Son  en nog veel meer. En we brengen ook nog eens aan! Vooraf weet je ook precies waar je aan toe bent want wij rekenen vaste prijzen, dus geen verrassingen achteraf!

Tot snel in onze interieurstudio, maak een afspraak!

 

Delen