Datum

Zoals veel van jullie weten hebben wij een eigen interieurstudio op afspraak. Wij kopen heel veel verschillende producten in om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en dit visueel zo duidelijk en mooi mogelijk te kunnen presenteren. Telkens als er een nieuw seizoen begint willen we bij blijven met de nieuwste collecties en zo is onze SHOWROOMSALE ontstaan.

Wij zijn met een nieuwe pagina op Instagram gestart waar we bij regelmaat plaatsmakers posten die in onze interieurstudio kunnen worden opgehaald. Uiteraard bieden we dan extra leuke prijsjes!

Je kunt dan denken aan verf, behang, lampen, meubels, tafeltjes, kleden, stoffen en nog veel meer! Houd onze pagina’s in de gaten zodat je snel kunt reageren als er wat voor jou tussen zit! Bel of app ons even en dan maken we snel een afspraak. Vaak zijn we ook wel dagelijks aanwezig!

See you!

 

Delen