Datum

Zuiver Oranje is een nieuwe samenwerking aangegaan met het authentieke verfmerk Painting the Past.

ABOUT PAINTING THE PAST……

De geschiedenis begint in 1998 in Engeland waar ze tijdens hun bezoek een bijzondere verfproducent ontdekten. Onder de indruk van de kwaliteit van de verf in combinatie met de diepe krijtachtige uitstraling besloten ze  dat deze verf geïntroduceerd moest worden in de woon- en decoratiewinkels. En dat deden ze….in het jaar 2000 introduceerden ze deze verf en kleuren onder de merknaam Painting the Past. Heden wordt deze verflijn verkocht  aan meer dan 400 enthousiaste geselecteerde dealers in Europa, waar onder Zuiver Oranje in Almelo.

Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. De collectie bevat ruim 100 kleuren die in hun eigen atelier zijn ontworpen. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu, eenvoudig aan te brengen, watergedragen, zeer laag VOC-gehalte, omgevingsvriendelijk en slijtvast. De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor een authentieke en poedermatte uitstraling. De kleuren zijn een impressie van de reizen naar Engeland en vele andere bijzondere plaatsen. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen brachten ze tot dit kleurenpallet.

De combinatie van het traditionele verfrecept en de unieke kleuren maakt deze verf niet te evenaren of te kopiëren.

Zuiver Oranje gebruikt dit merk en andere merken in de kleur- en interieuradviezen. Bij ons kun je kleurstalen en proefpotjes opvragen, maar ook gewoon een bestelling plaatsen! Stuur gewoon even een mailtje of maak een afspraak in onze showroom.

Delen