Datum

Wij van Zuiver Oranje houden van uitdagingen, degenen die ons kennen weten dat al. Als er een nieuwe of bijzondere wandbekleding op de markt komt willen wij die graag in onze adviezen opnemen. Toen de nieuwe ‘Samal’ lijn van Arte Wallcoverings werd gepresenteerd begon ons hart dan ook direct sneller te kloppen door ons enthousiasme voor dit vernieuwende product!

Samal is een eiland in de Filipijnen waar Capiz gewonnen wordt. Deze oesterachtige schelpen worden handmatig gekleurd, gesneden en in geometrische patronen ingelegd. Capiz is een echt natuurproduct; elke schelp is uniek en verschilt in kleur en structuur. Dit maakt het tot een exclusieve en artistieke wandbekleding. De kleurnuances variëren door de lichtinval waardoor een verrassend en voortdurend veranderend effect ontstaat..

Zuiver Oranje maakt met deze wandbekleding unieke patronen op jouw muren! Vraag ons naar de prijzen en de mogelijkheden. Kom naar onze showroom voor het bespreken van de mogelijkheden, bel of stuur een mailtje.

Delen