Datum

Zuiver Oranje heeft een liefde voor wandbekleding. Dat is al duidelijk. Graag willen we onze ‘merken’ eens uitlichten en hierover wat meer vertellen. Vandaag is KEK Amsterdam!

KEK Amsterdam houdt van mooie spullen. Vooral voor op de muur. Zij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. Ze leggen er hun ziel en zaligheid in. De producten zijn verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. Ze hebben diverse thema’s voor kinderen en volwassenen. Ze hebben onderwerpen als bloemen, botanisch, vogels en andere dieren, landschappen en wolken, marmer en ornamenten en zwart/wit. Zuiver Oranje denkt graag met je mee voor het vinden van een passende wandbekleding van dit verfrissende merk.

Als je de afmetingen van de wanden met ons deelt kunnen we een op maat gemaakt ontwerp uitwerken. Na je goedkeuring en je betaling kan het behang gemaakt worden. Het voordeel is dat wij even met je meedenken. Veel mensen vinden het namelijk wel spannend om iets zelf online te bestellen, en wij snappen dat. In prijs is er geen verschil. We hanteren dezelfde verkoopadviesprijzen als KEK Amsterdam. Dat is logisch! Tot KEK..

Delen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email